Kies uw kerk

Ontmoetingstriduum 4-5-6 september

Het Inter-parochieel Ontmoetingstriduüm 2018

Het Ontmoetings triduüm, voorheen Ziekentriduüm geheten zal dit jaar gehouden worden, op 4-5-6 september in zalencentrum Prinsenhof in Best, dagelijks van 10.00 uur  tot 16 uur. Het Triduüm is bedoeld voor ouderen en allen die door hun ziek zijn of lichamelijke beperking veelal aan huis gebonden zijn. Dit jaar hebben we gekozen voor het thema: “Mensen dragen mensen”.

Onder verantwoordelijkheid van het pastorale team van de parochie ”Sint Odulphus van Brabant” en de gezamenlijke inzet van de vele vrijwilligers uit Best, Oirschot, Spoordonk en de Beerzen bieden we de gasten een paar zinvolle, inspirerende maar zeker ook ontspannende dagen. Het zijn ontmoetingsdagen waar vele gasten jaarlijks naar uitzien.

 ‘s Morgens is er dagelijks een viering, met als voorganger een van de pastores.
Na een heerlijk diner en bij mooi weer wandelen, vinden er ‘s middag optredens plaats.
Deze, voor vele gasten betekenisvolle en gezellige dagen kunnen we jaarlijks organiseren dank zij onze sponsors en het gastvrije Prinsenhof.

Indien u graag wil deelnemen, kunt u zich melden bij het parochiecentrum bij een van de kerken, voor 20 juli a.s. Gasten die in het verleden hebben deelgenomen, worden automatisch bezocht door een vrijwilliger.