Kies uw kerk
banner

Vastenactie in de Goede Week 2018

Publicatiedatum: 26 maart 2018

Maandag 26 april start de vastenactie van dit jaar.

Vastenactie voor dorpsgenoot


(In het kader van de Vastenactie worden dit jaar drie projecten ondersteund die verbonden zijn met mensen in de parochie Sint-Odulphus van Brabant. Dit zijn: een project in Best: ‘Stichting Kinderen van de Wereld’ in Nepal, een project in de Beerzen: een Gezondheidsproject in Sumatra en een project in Oirschot: Stepping Stones in Bali, voor kinderen met lichamelijke handicaps)  De opbrengst van de Vastenactie is volledig bestemd voor mensen die hun leven in dienst hebben gesteld voor de armsten van onze wereld. Dit jaar is dat o.a. Marjanne Oomen die al jarenlang actief is in Bali, waar zij als fysiotherapeut zich inzet voor gehandicapte kinderen.  Ook dit jaar zullen een groot aantal mensen bij u thuis komen om het vastenactiezakje op te halen. 
Toch zijn er een aantal straten in Oirschot waar we niemand hebben om dit te doen. Daarom vragen wij u het volgende: als er in de Goede Week, de week vóór Pasen, niemand bij u aan de deur is geweest, wilt u dan zo goed zijn om het gevulde vastenactiezakje in de bus achter in onze basiliek te doen.  Dat kan met Pasen of in de week na Pasen. 
 
U kunt het vastenactiezakje ook in de brievenbus bij het Pastoraal Centrum in de Nieuwstraat stoppen.  Bovendien kan het zakje in de brievenbus bij J.Jansen, Slingerbos 7, C.v.d.Wal, Wilhelminakade 10 of J.Rooijackers, Kapelpad 15.  Heel hartelijk dank voor uw medewerking. 
 
Namens de werkgroep Kerk en Wereld, en namens de vastenactiegroep van de parochie, Sjef Rooijackers.