Kies uw kerk

Viering Sint-Petrusbasiliek Oirschot 29 oktober 2017 09:30u

Datum: 29 oktober 2017 09:30
Plaats: Sint-Petrusbasiliek Oirschot
Viering: Viering
Voorganger: Pastor Van Nunen
Bijzonderheden: Kleine Allerheiligen- en Allerzielenviering. Speciaal voor de jonge gezinnen
Intentie: Harrie de Bruin (1 ste jrgt) Engelbertus Smetsers en echtgenote Christianne Rijken en overleden familie. Jans Melis- van Beek. Henrica van Kollenburg- van de Kam (jrgt) Toos van Laarhoven- Raaijmakers en Hein van Laarhoven Harrie van de Sande (verj) Jacques Staal Cisca van de Loo- van Heerbeek (mg) Nel van Nunen- van Gisbergen (mg) Dulf Bressers (mg) Janus Hermans (sterfdag) Frans Peijnenburg (verj) en overleden familie Hein van Hout (sterfdag)
Koor: Triangel kinderkoor

Kinderen mogen herfstspulletjes meebrengen. We staan stil bij de herfst, de winter én de belofte van een nieuwe lente en zomer. En we denken met liefde aan de mensen die niet meer in ons midden zijn, maar wel voortleven in ons hart. Iedereen is van harte welkom.

Voor de allerkleinsten,

"Nu het herfst is, zien we hoe de bomen hun blaadjes verliezen. Als het winter is lijken ze wel dood. Maar dat is niet zo! Zonder dat je het kunt zien, zijn ze vol van leven. Als het lente wordt dan kun je dat weer zien. Het leven gaat altijd door! Ook de mensen die dood zijn gegaan en die we missen, leven verder bij God. Dat vieren we met Allerzielen. We noemen de namen van de mensen die niet meer bij ons zijn. Dan zien we hen weer voor ons in onze gedachten. Dan zijn ze toch weer een beetje in ons midden!

 Kom je meevieren? We houden een mooie Herfst- en Allerzielenviering speciaal voor jonge kinderen en hun ouders op 29 oktober om 9.30 uur in de St. Petruskerk. Na afloop van de viering willen we, voor degene die willen, nog wat gaan drinken in het parochiecentrum.