Kies uw kerk
banner

Nieuwsbrief juni 2016

Publicatiedatum: 23 juni 2016

De zomeruitgave van de Nieuwsbrief van onze parochie Sint-Odulphus van Brabant is uit

Nieuwsbrieven juni 2016

Nieuwsbrieven juni 2016

Vier keer per jaar krijgen parochianen van de Sint-Odulphus van Brabantparochie de Nieuwsbrief thuisbezorgd. Daarna wordt het blad op deze website geplaatst, zoals u van ons gewend bent.

Naast de vaste rubrieken zoals ‘Voorwoord’ door een van de pastores, 'Agenda’ en ‘Kort nieuws’ staat er informatie in over gebeurtenissen en evenementen die plaats gevonden hebben, of nog plaats moeten vinden. In deze uitgave staat onze nieuwe bisschop Mgr. De Korte natuurlijk in de belangstelling. Zowel zijn installatie, als zijn bezoek aan onze parochie, worden uitvoerig beschreven. Ook staat er een impressie in over de ‘Samenmaaltijd’ en de ‘Gebedswaken’, die zowel in Best als in Oirschot gehouden zijn. Kortom: u wordt ieder kwartaal op de hoogte gehouden van het wel en wee in onze parochie in Best, Oirschot-Spoordonk en De Beerzen.

Klik op link en u krijgt de nieuwsbrief op uw scherm.

Het overzicht van de alle nieuwsbrieven kunt u ook vinden in het menu Algemeen/Nieuwsbrieven.

Inlegvel

Zoals u gewend bent heeft elke ‘toren’ een eigen inlegvel met plaatselijk nieuws. U kunt dit bij de verschillende kerken vinden of de link hieronder aanklikken.


De redactie van de Nieuwsbrief en de webmasters bevelen u de Nieuwsbrief van harte aan en wensen u veel leesplezier en natuurlijk alvast een prettige zomer!

Inlegvellen juni 2016

Inlegvellen juni 2016