Kies uw kerk

Eucharistie Sint-Petrusbasiliek Oirschot 18 november 2018 10:30u

Datum: 18 november 2018 10:30
Plaats: Sint-Petrusbasiliek Oirschot
Viering: Eucharistie
Voorganger: Pastoor Spijkers en Pastor Van Nunen
Bijzonderheden: Zie nieuwsitem Werelddag van de armen
Intentie: John Liebregts (1ste jrgt) Bertha van de Schoot Cornelis Wouters en echtgenote Petronella Breekelmans en overleden kinderen Ger van Laarhoven Henk van Loon (mg) Ine van de Kerkhof - van Rooij (mg) Mari Smolders (verjaardag) Frans de Bresser (jrgt) Toon van den Biggelaar (mg) Sjaak Kemps en ouders Toon en Narda Kemps Bidden we voor hen die binnenkort gaan trouwen: Jeroen Thijs en Judith Vermeer. Die vrijdag 23 november om 16.00 uur trouwen in de St. Petrusbasiliek te Oirschot. Om Gods zegen over dit huwelijk en alle goeds voor de toekomst. Bidden we voor hen van wie we de laatste maand afscheid namen: Toon van den Biggelaar, Sjef Hoosemans, Peer Peters, Vinnie de Beer-Engelen en Harrie van Nunen. Bidden we speciaal voor: Jan van Rulo. Voor hem is de uitvaart dinsdag 20 november om 11.00 uur in de Kapel van St. Joris te Oirschot, waarna hij wordt begraven op het parochiekerkhof aan het Kapelpad.
Koor: Cantorij

In Oirschot eucharistieviering met de Cantorij en toespraak door iemand van de Voedselbank. Iedereen wordt uitgenodigd om 1 product     mee te brengen voor de Voedselbank wat goed houdbaar is zoals koffie, houdbare melk, blikgroenten, pastasaus en zonnebloemolie.

We hebben 3 jubilarissen bij de Cantorij: Herman Onland, Wil Smal en Marijke Gast. Van harte proficiat en hartelijk dank voor jullie jarenlange inzet en trouwe aanwezigheid.