Kies uw kerk
banner

GOUDEN JUBILARISSEN van het DAMESKOOR

JUBILARISSEN PAROCHIEEL DAMESKOOR

Het derde weekend van november wordt in de muziekwereld het feest van St. Caecilia gevierd. Zo ook in onze parochiekerk.

Het Parochieel Dameskoor verzorgde op zaterdag 20 november de avonddienst in onze parochiekerk. Dit keer met een heel bijzondere reden om feest te vieren. Het koor bestaat dit jaar 50 jaar en had ook een aantal jubilarissen in haar midden.

Aan het einde van de viering benadrukte onze aalmoezenier heel blij te zijn met de zangers en zangeressen in onze kerk. Vandaag in het bijzonder het Parochieel Dameskoor met maar liefst vier gouden jubilarissen. Ze zijn 50 jaar lid, of zelfs meer, van een kerkelijk koor. (De jaren bij diverse kerkkoren mogen bij elkaar worden opgeteld).

Riet van de Berk, sopraan, 45 jaar lid van koor St. Caecilia in Oostelbeers en na de sluiting van die kerk al weer 6 jaar lid van ons Dameskoor.

Adri Mollen, sopraan, 50 jaar lid van ons Dameskoor.

Ria de Laat, sopraan, ook 50 jaar lid van ons Dameskoor.

Wilma van Hoof, alt, 47 jaar lid van het kerkkoor in Oirschot, nu weer 4 jaar lid van ons Dameskoor.

De dames kregen een insigne, dat kan worden toegevoegd aan hun speld, die ze bij hun 40-jarig jubileum hebben ontvangen, een oorkonde en 2 bossen bloemen, een namens het parochiebestuur en een namens het Dameskoor.

Tot slot werden zij allen toegezongen met een welgemeend Lang-zullen-ze-leven door alle aanwezigen in de kerk.


Op de foto Riet van de Berk (links) en Wilma van Hoof.
Adri Mollen (wegens corona) en Ria de Laat konden niet aanwezig zijn, maar hebben uiteraard hun onderscheiding, oorkonde en bloemen thuis bezorgd gekregen.

Publicatiedatum: 31 december 2021