Kies uw kerk
banner

No Limit heeft haar Limit bereikt

No Limit heeft haar Limit bereikt.

Toen ik bij defensie werkte probeerde ik met de liederen van deze tijd militairen te laten zien, dat ook daar vaak boodschappen in verwerkt zijn die de jeugd van deze tijd kunnen aansporen op een christelijk-sociale manier met elkaar om te gaan.
Toen ik daarna hier in de Beerzen kwam werken werd ik aangenaam verrast door de Zanggroep No Limit, die dit hier op prachtige wijze deed in de kerkelijke vieringen die zij opluisterde. Met veel gevoel, prachtige stemmen en bijpassende muziek lieten zij mensen horen en voelen dat de boodschap van liefde die Christus ons voorhoudt van alle tijden is. 
Het hoogtepunt van hun kunnen waren de uitvoeringen van The Passion in onze kerk. Bomvol, adembenemend, inspirerend, diepgaand, wat moet ik hier nog meer over zeggen. 
Nu hebben ze besloten toch een Limit aan te brengen en stoppen zij 5 november. Helaas. Na de corona bleken ze geen mannen meer te hebben in het koor en het ledenaantal is niet groot genoeg om alles te vullen als er mensen niet kunnen komen tijdens een muzikale ondersteuning van een viering, omdat zij verplichtingen elders hebben. 
Lieve grenzelozen, we zullen jullie missen, jullie zang, jullie gezelligheid tijdens de repetitieavonden, jullie inspiratie! Bedankt, het ga jullie allemaal goed en ik hoop dat jullie aan jullie deelname net zulke mooie en warme herinneringen over houden als ik.

Paul Versteegh, aalmoezenier

Publicatiedatum: 05 november 2022