Kies uw kerk

Eucharistieviering 28 november

Datum: 28 november 2021 10:00
Plaats: Sint Petrus- Basiliek Oirschot
Viering: Eucharistie
Voorganger: Pastoor Spijkers en pastor Van Nunen
Bijzonderheden: Deze viering wordt rechtstreeks uitgezonden door Omroep Oirschot Een-TV en is ook te zien via Kerk- TV op de website www.odulphusvanbrabant.nl.
Intentie: Peter de Leest (1ste jrgt) Maria de Leest (1ste jrgt) Carolien van Hattem-Bierkens (1ste jrgt) Mokkel Pennings-Helmerich (1ste jrgt) Annemieke Renders Anna en Hendrik Onland-Velthuis (jrgt) en Herman Onland en Lambert Verkuylen. Riet van Overdijk (mg) Jo van den Aker (mg) Bets van de Wal-van Cuijck (mg) Riet van Laarhoven-Pijnenborg Driek en Cor de Kruijf-van de Schoot (uit dankbaarheid voor hun 60-jarig huwelijk) en voor alle overleden familieleden de Kruijf en van de Schoot. Wim Berkers (trouwdag) Christien Smits-van Uden (mg) Toon en Helma Kemps-Leenen Overleden ouders Mencke-Staarink, dochter Lucy en zoon Bernard. Klaas Smits en Mia Smits-de Wert en Christien van Uden en overige familieleden. Frans Schepens (verj) Mia Walenberg- Brans.
Koor: Schola Cantorum Sancti Petri

Corona dwong sinds het begin van de pandemie tot een  andere manier van afscheid nemen van overleden dierbaren. Alleen in besloten kring. Deelneming moest via de post of langs digitale weg. Nu de meeste coronamaatregelen niet meer in acht hoeven te worden genomen, kan alsnog worden stilgestaan bij het leven van degenen die sinds de virusuitbraak zijn overleden.
Dit kan op zondag 31 oktober om 10.00 uur tijdens een bijzondere Heilige Mis in de Sint-Petrusbasiliek Oirschot. De vier Oirschotse gilden zullen de overledenen passend eer bewijzen.

Familie, vrienden en kennissen zijn van harte welkom om alsnog gezamenlijk afscheid te nemen van de overledenen.   

Mensen die graag willen dat hun dierbare met naam wordt genoemd, kunnen dat doorgeven aan het parochiesecretariaat: 0499-571250.