Kies uw kerk
banner

Zomereditie van de nieuwsbrief is uit

Nieuwsbrief juli 2020

Nieuwsbrief juli 2020

Vier keer per jaar krijgen parochianen van de Odulphus van Brabant parochie de nieuwsbrief thuis bezorgd.
Gezien de bijzondere omstandigheden i.v.m. het coronavirus is besloten geen papieren versie van de Nieuwbrief en lokale katernen te laten drukken en bij u te bezorgen.

In deze editie van de Nieuwsbrief vindt u o.a. informatie over de vieringen in onze kerken  vanaf 1 juli.

Naast de vaste rubrieken als: Agenda, Vieringen en Gebed staan er wetenswaardigheden in over gebeurtenissen en evenementen die plaats hadden of nog gaan komen. Zo heeft deze uitgave een artikel “ Vijf jaar laudato si’ ”? van pastor Wilfred van Nunen. Door hem is ook een uitleg gegeven over het beleidsplan van ons Bisdom. Verder nog vernieuwde informatie rond de vieringen en de sacramenten.

Kortom U wordt ieder kwartaal op de hoogte gehouden van het wel en wee van onze parochie in Best, Oirschot-Spoordonk en De Beerzen.Klik op link en u krijgt de nieuwsbrief op uw scherm.


Het overzicht van de alle nieuwsbrieven kunt u ook vinden in het menu Algemeen/Nieuwsbrieven.

Inlegvel

Normaal gesproken bent u van ons gewend dat iedere toren zijn eigen inlegvel met specifiek kerken nieuws heeft.  Ditmaal zijn er geen inleggen vellen van de kerken uit Best. U kunt bij de onderstaande kerk het inleg blad lezen of op de link hieronder aanklikken om het betreffende inlegvel digitaal te lezen. 


De redactie van de Nieuwsbrief en de webmasters wensen u veel leesplezier en natuurlijk een heerlijke zorgeloze zomer .

Inlegvellen juli 2020

Inlegvellen juli 2020

Publicatiedatum: 13 juli 2020