Kies uw kerk

Presentatieviering Eerste Communie bij de H. Eik.

Datum: 19 juni 2021 10:00
Plaats: Kapel H.Eik
Viering: Viering
Voorganger: Pastoor Spijkers en pastor Van Nunen
Bijzonderheden: Klik hier voor bijzonderheden van deze viering
Intentie: Theo Neggers Betsie van Rooy- Hoppenbrouwers (mg) Wim van der Meijden (mg) Bets van de Wal- van Cuijck (mg) Adriana van de Sande- Erven (verj) Overleden ouders van Woensel- Wolfs. Johannes Smulders en echtgenote Huberdina van de Heuvel Adrianus de Weert en overleden ouders (jrgt) Toon Wolfs en Toos Wolfs- van Loon Mien van Laarhoven- Basemans en Theo van Laarhoven Overleden ouders Mathijssen Ouders van der Meijden- van der Aa. Miet van de Looij- Roozen en zoon Paul Toon van den Biggelaar (vaderdag) Eerwaarde pastoor Gerard Klomp (overlijden)
Koor: Kinderkoor Triangel

Viering op Tweede Pinksterdag bij de H. Eik.

Bij de Heilige Eik presentatieviering Eerste Communie met Kinderkoor Triangel.        Deze viering is bedoeld voor de communicantjes, hun ouders en                        broertjes en zusjes.

Alle andere parochianen kunnen bij deze viering niet aanwezig zijn vanwege de beperkingen door corona. Wel zal de viering worden gefilmd, zodat hij op een later tijdstip voor iedereen te zien is via Kerk-TV op de website van de parochie of via Omroep Oirschot Eén-TV.