Kies uw kerk
Kinderen2

Jongerengroep M25

M25 is een groep (voornamelijk) jongeren die in de parochie geregeld de handen uit de mouwen steekt met activiteiten voor de (kwetsbare) medemens en daar ook nog eens veel plezier aan beleeft! We organiseren activiteiten voor kinderen in asielzoekerscentra, voor de Voedselbank, voor ouderen of gehandicapten, of gewoon een picknick na de opening van de vernieuwde kinderkerk in de Odulphuskerk in Best.

Ook meedoen?

Uitvoering M25 10 december 2016

Uitvoering M25 10 december 2016

Wil je meer weten van M25 of zou je mee willen helpen in de leiding? Kijk dan op onze facebookpagina of mail naar m25oirschot@outlook.com.

M25 zoekt nieuwe goede doelen in Best

M25 is een groep (voornamelijk) jongeren die in de parochie geregeld de handen uit de mouwen steekt met activiteiten voor de (kwetsbare) medemens en daar ook nog eens veel plezier aan beleeft!

Ze organiseren activiteiten voor kinderen in asielzoekerscentra, voor de Voedselbank, voor ouderen of gehandicapten, of helpen iemand die wel eens een steuntje in de rug kan gebruiken. Voor de periode na september 2017 zijn ze nog op zoek naar activiteiten of mensen in Best die hun hulp kunnen gebruiken.

Weet u nog iemand die de hulp van M25 kan gebruiken? U kunt uw verzoek per email richten aan: activiteiten.odubest@odulphusvanbrabant.nl of op papier inleveren op het Parochiecentrum, Hoofdstraat 35 in Best.