Kies uw kerk
banner

Bruidjes gezocht voor de Odulphusprocessie 2023

Op zondag 4 juni a.s. wordt de jaarlijkse Odulphusprocessie gehouden en worden er meisjes gezocht die als bruidje mee willen doen.

Onder begeleiding van het Gilde en onder toeziend oog van de Suisse zal er vanaf 10.30 uur vanuit de Nazarethstraat in een stoet, met daarin o.a. de Pastoor, de harmonie en de koren, een route gelopen worden en gaan we via de grote poort de pastorietuin van de Odulphuskerk in, waar rond 11.00 u de H. Mis zal plaatsvinden.  Met zijn allen zullen wij de H. Mis bijwonen en nadat deze rond 12.00 u is afgelopen, zal er nog iets te drinken met wat lekkers daarbij klaar staan.

De bruidjes vormen hierbij altijd weer de kers op de taart, vandaar dat wij ook nu weer op zoek zijn naar meisjes van de groepen 1 t/m 4 die het leuk vinden om als bruidje mee te lopen. Wij zorgen ervoor dat ze een traditioneel bruidsjurkje te leen krijgen en een mooi boeketje bloemen.

Op donderdag 1 juni a.s. tussen 14.00 en 17.00 u  (of indien dit niet uitkomt op afspraak) kan er bij Ans van Loosdregt, Vuurdoornstraat 16 een bruidsjurkje worden gepast en opgehaald.

Diegene die zich wil opgeven om als bruidje mee te lopen in de processie of meer informatie  daarover wil hebben, kan hiervoor, liefst vóór 29 mei a.s., terecht bij één van onderstaande personen:

Ans van Loosdregt, tel. 06-19717624

of via e-mail: ansvanloosdregt@onsmail.nl

Bregje van Kemenade-Swinkels,  tel. 06-28838524

of via e-mail: swinkelsbregje@gmail.com

Publicatiedatum: 19 mei 2023