Kies uw kerk

Odulphusprocessie zondag 12 juni 2022

Datum: 12 juni 2022 / Tijd: 09:30u / Plaats: Best

Zondag 12 juni is de feestdag van Sint Odulphus, de patroonheilige van onze parochie. Traditiegetrouw wordt dat in Best gevierd met een “Odulphusprocessie.”

Omdat ook de geloofsgemeenschappen van Oirschot, Spoordonk en De Beerzen bij de parochie Sint-Odulphus van Brabant horen, nodigen we alle parochianen uit om daarbij aan te sluiten. Voor de mensen uit De Beerzen, Oirschot en Spoordonk is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een wandeling naar de Odulphuskerk die begint om 9.30 uur bij café “’t Zand” aan de Bestseweg.
Om 10.30 uur voegen zij zich bij de parochianen uit Best op het kerkplein van de Sint-Odulphuskerk, vanwaar de processie verder gaat naar de tuin voor een eucharistieviering in de open lucht. Het voltallige pastoraal team van de parochie is aanwezig en na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten in de tuin. Na afloop van de viering kunnen mensen desgewenst met een bus teruggebracht worden naar ’t Zand.

Parochianen uit Oirschot, Spoordonk en de Beerzen die graag deelnemen aan de viering, doch niet mee kunnen lopen én niet over eigen vervoer beschikken, kunnen zich tot 1 juni aanmelden bij hun eigen parochiecentrum. We gaan dan bekijken met wie u mee kunt rijden.

          Werkgroep Samen Op Weg, parochie Sint-Odulphus van Brabant

't Zand

't Zand

Sint-Odulphus - 2015 - Openluchtviering

Sint-Odulphus - 2015 - Openluchtviering