Kies uw kerk

Pastoraal team

Het pastoraal team van de r.k. parochie Sint-Odulphus van Brabant is er voor u met een luisterend oor, troost, steun, bemoediging en begeleiding. Elke pastor is verbonden aan één van de deelgemeenschappen binnen de parochie. Zo blijft ook de geestelijke zorg vertrouwd en nabij.

Pastoraal team

Pastoraal team

Van links naar rechts:

  • Pastor Dré Brouwers is als priester werkzaam met name in de Sint-Odulphuskerk in Best, en woonachtig in de pastorie van Best.
  • Aalmoezenier Paul Versteegh is werkzaam als priester vooral in Oost West en Middelbeers. Hij woont in Eindhoven.
  • Pastoor Felie Spooren is pastoor van de parochie Sint-Odulphus van Brabant en deken van het Dekenaat Bladel-Oirschot. Hij woont in de pastorie in Oirschot en is de opvolger van pastoor-deken Leendert Spijkers.
  • Pastor Leendert Spijkers is als priester lid van het team en hoofdzakelijk werkzaam in Oirschot-Spoordonk. Hij woont in Oirschot.
  • Pastor Wilfred van Nunen is als diaken overwegend werkzaam in Oirschot-Spoordonk en bij de H. Antoniuskerk in Best. Hij woont in Oirschot.

Het pastoresteam wordt in de H. Antoniuskerk bijgestaan door pastor Frans Verhoeven en pastor Gabrie Papenburg.

Wij helpen u graag bij bijzondere gebeurtenissen zoals doop, eerste communie, vormsel, huwelijk of overlijden. En wanneer ingrijpende ervaringen het leven overschaduwen zoals: ziekte, echtscheiding, rouwverwerking, depressie of ouder worden. Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Binnen de parochie houdt pastor Pauline Vermeulen- Dekker zich bezig met het familiepastoraat.