Kies uw kerk
banner

Alphacursus Best

Alphacursus Best

Binnenkort start in onze parochie de Alphacursus. Alpha bestaat uit zo'n 10 interactieve en gezellige avonden – mét warme maaltijd! – waarin je samen met anderen kan ontdekken wat het christelijke geloof inhoudt en wat het voor jou zou kunnen betekenen. Een avond bestaat uit een maaltijd, een verdiepende inleiding en gesprek. Een diverse groep inleiders komt spreken over vragen zoals wie is Jezus, waarom bidden mensen en wat doet de Heilige Geest? Iedere avond is er ruimte om in gesprek te gaan. Of je nu rotsvast gelooft of helemaal niet, veel twijfels hebt of zoekende bent: iedereen is welkom!

De bijeenkomsten zijn wekelijks op dinsdagavond in de pastorie naast de Odulphuskerk in Best. We starten op dinsdag 9 mei en gaan door tot en met dinsdag 4 juli. Vanaf 18.30 uur is de inloop en om 19.00 uur gaan we gezamenlijk aan tafel voor de maaltijd. Daarvoor wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. De avond duurt tot uiterlijk 21.30 uur.

De eerste avond op 9 mei is een open avond. Iedereen die interesse heeft is welkom. Aanmelden kan via parochiesecretariaat.odubest@odulphusvanbrabant.nl of via 0499 - 37 12 95. Van harte welkom!

Publicatiedatum: 25 april 2023