Kies uw kerk
banner

Bestelmogelijkheid om kaarten voor vieringen te bestellen

wat u zowel op de website van de parochie (www.odulphusvanbrabant.nl) als bij de entree van de kerk kunt vinden.
In de maand juni zijn er maximaal 30 kerkbezoekers per viering toegestaan. Vanaf 1 juli zijn er dat, als alles goed gaat, 100. In de Antoniuskerk in Best wordt op zaterdagavond tijdelijk een extra viering aangeboden. Mensen die graag op zaterdagavond naar de kerk gaan, hebben daarmee in juni meer ruimte dan de 30 plaatsen in de Odulphuskerk. In Oirschot zal de zaterdagavondviering in de kapel van Sint-Joris tijdelijk verplaatst worden naar de Sint-Petrusbasiliek. 
 
Overzicht weekendvieringen
Heilige Antoniuskerk, Best:                     zaterdagavond 18.00 uur en zondagochtend  11.00 uur
Sint-Odulphuskerk, Best:                    zaterdagavond 17.00 uur en zondagochtend  9.30  uur
Sint-Petruskerk, Oirschot:                   zaterdagavond 18.30 uur en zondagochtend 10.30 uur
Sint-Willibrorduskerk, Middelbeers:    zaterdagavond 19.00 uur en zondagochtend 10.00 uur
 
Toegangskaarten bestellen
U kunt alleen aan een viering deelnemen, als u daarvoor een gratis toegangsbewijs hebt aangevraagd. Dat kan op twee manieren. Via de website of telefonisch. 
 
Manier 1: Rechtstreeks bestellen via de website 
Klik op de bestel link Vanaf de maandag voorafgaand aan een viering tot een dag van tevoren zijn de kaarten beschikbaar. Kies het gewenst aantal toegangskaarten voor gewenste viering (datum/tijdstip). Indien er geen kaarten meer beschikbaar zijn, wordt dit direct aangegeven. Vul de gevraagde gegevens in (naam/e-mailadres). Accepteer algemene voorwaarden van Eventix (aanvinken) en plaats de bestelling. U ontvangt per direct een e-mail met de toegangskaart(en).
Bij de ingang van de kerk worden de toegangskaarten (geprint of via mobiele telefoon) gescand ter controle.
 
Manier 2: Telefonisch via vrijwilligers van de parochie
Op maandagmorgen tussen 9.00 en 12.00 uur en op donderdagmiddag tussen 13.00-16.00 uur kunt u bellen naar nummer 0499-571250.  
Geef aan welke viering in welke kerk u wilt bijwonen. Het parochiecentrum bestelt direct de benodigde toegangskaarten. De toegangskaarten worden naar uw keuze gemaild naar uw eigen e-mailadres of naar het parochiecentrum. In dit geval ligt uw toegangsbewijs voor de viering vóór aanvang klaar bij de ingang van de kerk. Bij de ingang van de kerk worden de toegangskaarten gescand ter controle.

Publicatiedatum: 27 mei 2020