Kies uw kerk
banner

Herfsteditie van de nieuwsbrief is uit

Nieuwsbrief oktober 2020

Nieuwsbrief oktober 2020

Vier keer per jaar krijgen parochianen van de Odulphus van Brabant parochie de nieuwsbrief thuis bezorgd.

Helaas hebben we ook deze keer weer moeten besluiten geen papieren versie van de Nieuwsbrief en de lokale katernen te laten drukken en bij u te bezorgen. Deze beslissing hebben we genomen met instemming van het pastorale team en het parochiebestuur.
De huidige maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, stroken niet met de werkzaamheden (insteken van de katernen, aftellen, looplijsten maken, ophalen van de pakketten en het bezorgen) die nodig zijn om de Nieuwsbrief met het plaatselijk katern, bij u in de brievenbus te krijgen. 

In deze Nieuwbrief staan o.a. artikelen over Allerheiligen en Allerzielen en over de heiligen die in onze geloofsgemeenschappen een belangrijke rol spelen. En als u wilt weten wat Givt is, kunt u dat ook daarin lezen.

Kortom U wordt ieder kwartaal op de hoogte gehouden van het wel en wee van onze parochie in Best, Oirschot-Spoordonk en De Beerzen.

Klik op link en u krijgt de nieuwsbrief op uw scherm.


Het overzicht van de alle nieuwsbrieven kunt u ook vinden in het menu Algemeen/Nieuwsbrieven.

Inlegvel

Zoals u gewend bent heeft iedere toren zijn eigen inlegvel met specifiek plaatselijk nieuws. U kunt deze bij de verschillende kerken vinden of de link hieronder aanklikken om het betreffende katern digitaal te lezen.


De redactie van de Nieuwsbrief en de webmasters wensen u veel leesplezier en natuurlijk een prachtige zorgeloze herfst.

Inlegvellen oktober 2020

Inlegvellen oktober 2020

Publicatiedatum: 20 oktober 2020