Kies uw kerk
Wie voelen zich thuis in onze kerk ?

Overweging

Menswaardig leven.

Wie wil niet leven in een wereld waarin mensen zelf werken aan hun waardigheid én beschikken over de mogelijkheden daarvoor. Mensen kunnen voor zichzelf en hun gezin zorgen en welvaart wordt rechtvaardig verdeeld binnen gemeenschappen. Om dat te realiseren is soms een klein duwtje in de rug nodig. Dat willen wij ze graag geven! Ongeacht hun geloofsovertuiging, hun etnische achtergrond, hun sekse of afkomst. Daarom sluit de parochie Sint-Odulphus van Brabant jaarlijks aan bij de “Vastenactie”. Een landelijke actie waarbij de lokale opbrengst met 50% wordt verdubbeld.

Wij ondersteunen dit jaar twee projecten die we hebben voorgedragen aan de landelijke actie. Het daarbij om twee projecten waar mensen werken uit onze parochie of waar ze gewerkt hebben en/of contacten hebben.

Het ene project is ontstaan door de goede contacten van Frater Kees Hems afkomstig uit de Beerzen. Het tweede project is van Broeder Jan Heuft van de Witte Paters in Algerije die goede contacten heeft met de geloofsgemeenschap in Best.

Op veel plekken zal weer met de speciale zakjes het geld worden ingezameld. Doet u mee?

Aalmoezenier Jan van Lieverloo