Kies uw kerk

Vieringen

Als u meer informatie en de intenties van de viering wilt zien, kunt u de desbetreffende viering aanklikken.

Vanaf 1 juni mogen vieringen weer met 30 personen en mogelijk vanaf 1 juli met 100 personen per viering. Daarom is het belangrijk dat u weet dat om een viering bij te wonen toegangskaarten nodig zijn.

Toegangskaarten

U kunt alleen aan een viering deelnemen, als u daarvoor een gratis toegangsbewijs hebt aangevraagd. Dat kan op twee manieren. Via de website of telefonisch:
 

Manier 1: bestellen via de website

Hier de Bestellink, waarbij u kaartjes kunt reserveren vanaf de maandag voorafgaand aan de viering tot een dag ervoor.

Manier 2: Telefonisch via vrijwilligers van de parochie

Op maandagmorgen tussen 09.00 en 12.00 uur en op donderdagmiddag tussen 13.00-16.00 uur kunt u bellen naar nummer 0499 - 571 250. Geef aan welke viering in welke kerk u wilt bijwonen. Het parochiecentrum bestelt direct de benodigde toegangskaarten. De toegangskaarten worden, naar uw keuze, gemaild naar uw eigen e-mailadres of naar het parochiecentrum. In dit geval ligt uw toegangsbewijs voor de viering vóór aanvang klaar bij de ingang van de kerk. Voor de vieringen in de Sint-Odulphuskerk, kunt u iedere ochtend tussen 9.00-12.00  uur bij het Parochiecentrum via nummer 0499-375698 kaarten bestellen. Bij de ingang van de kerk worden de toegangskaarten gescand ter controle.Belangrijk: Géén voicemail inspreken. Telefonisch kunt u alleen via een medewerker van de parochie kaartjes bestellen!

Tijd Plaats Soort viering Bijzonderheden Voorganger Koor

zat 04 jul 2020

19:00 Sint-Willibrorduskerk te Middelbeers Viering Voor deze dienst moet U een gratis plaats in de kerk reserveren. I.v.m. Corona-maatregelen geen samenzang en geen koor.
 

zon 05 jul 2020

10:00 Sint-Willibrorduskerk te Middelbeers Viering Voor deze dienst moet U een gratis plaats in de kerk reserveren. I.v.m. Corona-maatregelen geen samenzang en geen koor.