Kies uw kerk

Speelgoedbank open op 21 februari

Datum: 21 februari 2024 / Tijd: 14:00u / Plaats: Serre bij het pastoraal centrum achter Nieuwstraat 17 in Oirschot

De Speelgoedbank voor alle inwoners van de gemeente Oirschot. Inmiddels hebben we bijna ons 1ste  jaar bij de speelgoedbank Oirschot afgerond. En vele gezinnen met ons speelgoed blij gemaakt. We gaan verder met deze duurzame vorm van “Er zijn voor elkaar”. Kom zeker een bezoek brengen aan de speelgoedbank, want dan pas weet je wat wij je kunnen bieden. De Speelgoedbank Oirschot is bedoeld voor iedereen die graag mee wil werken aan het duurzaam en zuinig omgaan met kinderspeelgoed. Maar ook bedoeld om alle kinderen te helpen aan goed en mooi speelgoed.

Voor (groot)ouders en kinderen: Puzzels, spelletjes, leesboekjes, constructiemateriaal, knutselspullen, autootjes, boerderijdieren, kraamcadeautjes, cadeautjes voor kinderverjaardagen etc.

Heb je zelf speelgoed in te leveren? Wij zijn erg blij met goed en schoon speelgoed voor kinderen vanaf 3 jaar. Knuffels/cd’s/ DVD’s nemen we niet aan.

Onze speelgoedbank is elke woensdagmiddag open van: 14.00u tot 16.00u. U vindt ons in de Nieuwstraat 17 in Oirschot. In de serre aan de achterkant van de pastorie.

Wilt u meer informatie? Raadpleeg de website speelgoedbank@odulphusvanbrabant.nl of kijk op de facebook pagina onder de naam: speelgoedbank Oirschot.

De vrijwilligers van de speelgoedbank zien jullie graag langskomen voor een mooi stukje speelgoed.