Kies uw kerk

Actie Kerkbalans: Geef voor uw kerk

Doneer en help de Petrusbasiliek Eenmalig

€ 3
€ 10
€ 25

Uw postcode en huisnummer

Bedankt dat u wilt doneren. Mogen we uw postcode en huisnummer noteren?

Doneer via iDEAL

De actie kerkbalans

Met de Actie Kerkbalans doen we een oproep om uw kerk te steunen met een financiële bijdrage. Elke bijdrage is welkom. Dankzij uw gift kan de kerk een waardevolle rol blijven vervullen.

Voor iedereen heeft de kerk een eigen betekenis. Voor de een is het dat markante gebouw midden op de Markt in Oirschot, voor de ander een gemeenschap van gelovigen. Het is de plek waar u viert en rouwt, waar u rust zoekt of tot bezinning komt. Een plek die inspireert en waar veel inwoners van Oirschot en Spoordonk zich thuis voelen.

Om te kunnen blijven inspireren, is geld nodig. Geld voor de erediensten, de vele activiteiten, de duurzame verlichting, de pastores en de ontelbare kopjes koffie… Het zijn uitgaven die nodig zijn om u en vele anderen een warm thuisgevoel te geven.

Steun daarom uw eigen Sint-Petruskerk met een bijdrage, klein of groot. Geef hierboven het bedrag aan dat u wilt doneren en klik vervolgens op de knop iDEAL om het bedrag over te maken.

Hartelijk dank voor uw gift!

Sint-Petrusbasiliek in Oirschot

Sint-Petrusbasiliek in Oirschot

P.s. wilt u alleen een donatie doen voor het behoud van het monument? Geef dan eenmalig of periodiek een bijdrage aan de stichting Behoud Sint-Pieter Oirschot.