Kies uw kerk
Kinderen

Kinder- en gezinsvieringen

Met enige regelmaat vinden er gezinsvieringen plaats in de kerk. De teksten van de lezingen en gebeden zijn afgestemd op de belevingswereld van kinderen op de basisschool (ongeveer vanaf groep 4). Ook de pastor past zich aan en richt zich speciaal tot de jonge kerkgangers.

Waar en wanneer?

Wilt u weten wanneer er kinder- en gezinsvieringen in deze kerk zijn? Kijk dan bij 'Vieringen'.

Voor de allerkleinsten,

 

"Nu het herfst is, zien we hoe de bomen hun blaadjes verliezen. Als het winter is lijken ze wel dood. Maar dat is niet zo! Zonder dat je het kunt zien, zijn ze vol van leven. Als het lente wordt dan kun je dat weer zien. Het leven gaat altijd door! Ook de mensen die dood zijn gegaan en die we missen, leven verder bij God. Dat vieren we met Allerzielen. We noemen de namen van de mensen die niet meer bij ons zijn. Dan zien we hen weer voor ons in onze gedachten. Dan zijn ze toch weer een beetje in ons midden!

 Kom je meevieren? We houden een mooie Herfst- en Allerzielenviering speciaal voor jonge kinderen en hun ouders op 29 oktober om 9.30 uur in de St. Petruskerk. Na afloop van de viering willen we, voor degene die willen, nog wat gaan drinken in het parochiecentrum.