Kies uw kerk

Actie Kerkbalans: Geef voor uw kerk

Doneer en help de Odulphuskerk Eenmalig

€ 3
€ 10
€ 25

Uw postcode en huisnummer

Bedankt dat u wilt doneren. Mogen we uw postcode en huisnummer noteren?

Doneer via iDEAL

De actie Kerkbalans

Voor iedereen heeft de Sint-Odulphuskerk een eigen betekenis. Voor de een is het dat markante gebouw midden in het dorp, voor de ander een gemeenschap van gelovigen. Het is de plek waar u viert en rouwt, waar u rust zoekt of tot bezinning komt, waar u geïnspireerd wordt om het goede te zoeken of om een kaarsje aan te steken als u daar behoefte aan heeft.

Het kerkgebouw is niet alleen voor ons maar ook voor de generaties na ons van grote waarde. Daarom moet hij goed onderhouden worden om zo ook in de toekomst van betekenis te zijn voor mensen die verdieping en ontmoeting zoeken maar ook om hem te behouden, gewoon als herkenbaar middelpunt in ons dorp. Door vandaag te geven, kan de kerk blijven doen waar ze al eeuwenlang voor staat. Een gemeenschap opbouwen, die zich laat inspireren door het GOEDE NIEUWS dat Jezus gebracht heeft.

Dus op naar de kerk van morgen dan kunnen wij de mooie monumentale Sint-Odulphuskerk blijven onderhouden! Ook daar is veel geld voor nodig. Met uw financiële bijdrage aan de Actie Kerkbalans houdt u onze gemeenschap en de Sint-Odulphuskerk in stand. Daarom vragen wij u om royaal mee te doen.

Met de Actie Kerkbalans doen wij - zoals ieder jaar - een beroep op u: laat uw kerk het middelpunt van Best blijven. Steun de kerk en maak uw bijdrage daarvoor over. Dankzij al die trouwe giften kunnen wij samen veel moois realiseren in Best. De meeste mensen dragen bij met een bedrag tussen de € 60 en € 150. U kunt hiervoor bijgaande incassomachtiging invullen en afgeven op het Parochiecentrum. Wij zorgen dan voor de verdere administratieve afwikkeling. Heeft u in het verleden al een incassomachtiging afgegeven en wilt u het bedrag verhogen, vul dan ook het bijgaande machtigingsformulier in. Wilt u het bedrag hetzelfde laten, dan hoeft u niets te doen.

Graag houden wij u naast de wekelijkse informatie in o.a. Groeiend Best, via de website www.odulphusvanbrabant.nl, of Facebook www.facebook.com/OdulphuskerkBest/ op de hoogte van al het nieuws en de activiteiten om onze kerk een middelpunt te laten zijn voor de parochianen en de inwoners van Best.

Steun daarom uw Sint-Odulphuskerk met een bijdrage, klein of groot. Geef hierboven het bedrag aan dat u wilt doneren en klik vervolgens op de knop iDEAL om het bedrag over te maken.

Hartelijk dank voor uw gift!

Sint-Odulphuskerk in Best

Sint-Odulphuskerk in Best